ENTENDRE

Hi ha vàries maneres d’ampliar espai a DropBox: convidant amics, configurant l’opció de pujada automàtica de fotos del mòbil, registrant-se com a estudiant universitari, etc. En aquesta entrada ens centrarem en la primera manera: convidant amics; però sense haver de convidar a cap amic.

PASSOS

0. Cal disposar d’ordinadors públics: universitat, institut, biblioteca, etc. Quants més ordinadors, més ràpid i fàcil. Cal entendre que si ho fem amb dos ordinadors propis, només podrem “convidar-nos” un cop. Si ho fem amb ordinadors públics (que es formategen en cada reinici), ens podrem “convidar” infinites vegades. Quants més ordinadors, a més, més ràpid i pràctic és el procés.

1. En un ordinador, cal entrar amb el nostre compte a http://www.dropbox.com. A continuació, anirem a http://www.dropbox.com/referrals. És des d’aquí que convidarem als amisc ficticis.

2. Preparem la resta d’ordinadors que convidarem (si tenim pocs ordinadors i volem molt d’espai, haurem de repetir el procés varis cops).

2.1 A cada ordinador entrarem a http://10minutemail.com. Un cop dins, s’ha generat un compte de correu mail que expira en 10 minuts. NO TANCAR LA PÀGINA!!!

2.2 Ens apareix un e-mail del tipus c89216@rmqkr.net , aquest és l’e-mail que convidarem des del dropbox.

3 Des de http://www.dropbox.com/referrals introduïm tots els mails temporals que acabem de generar i enviem les invitacions.

4 A cada finestra dels mails temporals, rebrem la invitació a la safata d’entrada. Si no apareix, podem actualitzar la pàgina (no es perd el mail). Si tarda molt, podem fer clic a “10 more minutes”, opció que amplia el temps d’expiració del mail temporal.

4.1 Ens guardem l’email temporal (c89216@rmqkr.net) fent COPIAR

4.1 Veurem un mail a la safata provinent de no-reply@dropbox.com, l’obrim.

4.2 Dins del mail, fem clic a Comenzar aquí/Començar aquí/Star here. El botó és segurament una imatge blava de dropbox.

4.3 En el registre introduim el mail temporal que haviem copiat fent PEGAR. Introduïm una contrassenya fàcil de recordar i ens inventem la resta de dades.

5 Acabat el registre, es descarrega el pograma dropbox.exe a l’ordinador. L’instal·lem introduint les dades amb què acabem de registrar-nos. Si no instal·lem el programa amb les dades, no comptabilitzarà com un amic convidat.

6 Voilà! 500MB extra per cada ordinador on hem fet això.

7 Reiniciem l’ordinador per a tornar-ho a fer, ja que s’haurà borrat tot allò que haguem fet o instal·lat.

* Aquest mètode probablement viola les regles d’ús.